Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε λίγο μετά τις 10:00 ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης. Τον πρωθυπουργό υποδέχτηκαν στο 1ο Λύκειο Κηφισιάς ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής κ. Νίκος Χαρδαλιάς, ο Δήμαρχος Κηφισιάς και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος με τον συνδυασμό ”Δύναμη Ελπίδας-Συμμαχία Πολιτών” κ. Γιώργος Θωμάκος και ο υποψήφιος Δήμαρχος Κηφισιάς με τον συνδυασμό ”ΝΑΙ” κ. Βασίλης Ξυπολυτάς.

Στις 12:00 βρέθηκε στο σχολείο της Εκάλης για να ψηφίσει ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Άδωνις Γεωργιάδης ενώ λίγο αργότερα προσήλθε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ κ. Στέφανος Κασσελάκης.

Την ίδια ώρα ψήφισε και ο Δήμαρχος Κηφισιάς και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος με τον συνδυασμό ”Δύναμη Ελπίδας-Συμμαχία Πολιτών”κ. Γιώργος Θωμάκος στο 2ο Λύκειο Κηφισιάς.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε live τα αποτελέσματα των εκλογών εδώ.

By ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΝΝΑ ΦΩΤΙΑΔΗ

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Bachelor of Arts. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων και συναυλιών Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Μέλος Δ.Σ. Φιλοπρόοδου Συλλόγου Πολιτείας-Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του Πολιτιστικού και Φιλανθρωπικού Συλλόγου ''Ελπίδα Μάνας΄΄, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.