Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 31-3-2024 και ώρα 11:00 στην αίθουσα “Β. Γκατσόπουλος” του Δήμου Κηφισιάς από τον Πανερυθραΐκό BC σε συνεργασία με τον όμιλο Ευρωκλινικής, ημερίδα με θέμα την πρόληψη και την αποκατάσταση τραυματισμών για τους αθλητές.

Τον Δήμο Κηφισιάς και τον δήμαρχο Βασίλη Ξυπολυτά εκπροσώπησε ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Πρασίνου και Διεθνής διαιτητής της Super League κ. Γεώργιος Κασναφέρης.

Ομιλητές της ημερίδας ήταν:

Αλεξάνδρα Μιχοπούλου, Αθλητική Ψυχολόγος του Πανερυθραΐκού BC, η οποία μίλησε για τις ψυχολογικές προεκτάσεις του τραυματισμού καθώς και για την ψυχολογική αποκατάσταση και επαναφορά των αθλητών μετά από τραυματισμό.

Χρήστος Στεφανής, γυμναστής της Ανδρικής Ομάδας Πανερυθραΐκού BC ο οποίος μίλησε για την πρόληψη των τραυματισμών και την αποκατάσταση τους στο κομμάτι της ενδυνάμωσης.

Φώτης Τσούκας, Ορθοπεδικός Χειρουργός, που μίλησε για την ιατρική αποκατάσταση των τραυματιών αθλητών.

Γιάννης Αθηναίου, καλαθοσφαιριστής του Πανερυθραΐκού BC , 26 φορές διεθνής με την Εθνική Ομάδα που αφηγήθηκε την προσωπική του εμπειρία σε τραυματισμούς και τους τρόπους που τους αντιμετώπισε για να καταφέρει την επαναφορά του σε υψηλά στάνταρ.

Την ημερίδα παρακολούθησαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανερυθραΐκού BC, ο προπονητής της ανδρικής ομάδας Δημήτρης Χουχουλής καθώς και σύσσωμο το προπονητικό team του συλλόγου. Πολλοί ήταν και οι αθλητές διαφόρων κατηγοριών του συλλόγου, καθώς και γονείς που παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον τους ομιλητές.

Τέλος ο σύλλογος τίμησε με αναμνηστική πλακέτα την Ευρωκλινική για την συνεργασία τους σε όλα τα επίπεδα.

By banlout