Την Κυριακή 28/4 ο Δήμαρχος Βασίλης Ξυπολυτάς συνάντησε στο Δημαρχείο της Κηφισιάς, τους Δημάρχους του Πεντελικού όρους Νατάσσα Κοσμοπούλου Δήμαρχο Πεντέλης και Σέργιο Τσίκρα Δήμαρχο Μαραθώνα, για να συζητήσουν τη δημιουργία ενός ενιαίου συστήματος αντιπυρικής προστασίας, χρησιμοποιώντας πολλαπλά drones. 

Το “εναέριο τείχος” θα αναπτυχθεί ανεξάρτητα, με κέντρα επιχειρήσεων που θα ανταποκρίνονται στον κάθε δήμο ξεχωριστά, με την ανάπτυξη να πραγματοποιείται βασισμένη στο ίδιο σύστημα και την ίδια εταιρία ώστε να μπορεί να υπάρξει ενοποιημένη δράση εφόσον παραστεί ανάγκη.

Συγκεκριμένα, οι δήμοι του Πεντελικού θα χρησιμοποιήσουν 6 drones για συνεχή παρακολούθηση και προστασία του βουνού και των πόλεών μας κάθε ώρα της ημέρας. Αυτή η πρωτοβουλία θα ενισχύσει την ασφάλεια της περιοχής μας και θα εξασφαλίσει την ενοποιημένη δράση σε κάθε περίπτωση ανάγκης. 

Στην δράση μας, τις επόμενες μέρες θα ανακοινώσουν την ένταξη τους και όμοροι Δήμοι, για να προστατεύσουμε όλοι μαζί, έναν από τους πιο σημαντικούς ορεινούς όγκους της Αττικής!

By ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΝΝΑ ΦΩΤΙΑΔΗ

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Bachelor of Arts. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων και συναυλιών Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Μέλος Δ.Σ. Φιλοπρόοδου Συλλόγου Πολιτείας-Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του Πολιτιστικού και Φιλανθρωπικού Συλλόγου ''Ελπίδα Μάνας΄΄, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *